DESPRE NOI

Cabinet terapii SANOREVIT, vine în ajutorul dumneavoastră și vă pune la dispoziție o serie de terapii complementare principale: reflexoterapia, presopuncura, terapia cranio-sacrală, cât și terapii auxiliare cum ar fi: apifitoterapia, dietoterapia, tehnici de deblocare și relaxare Qigong, aquaterapia, aromoterapia, meloterapia, sacroterapia.

Am selecționat atent aceste terapii pentru a creea o interconectare adecvată între aceste tehnici și metode terapeutice cu scopul de a echilibra, trata și revitaliza toate sistemele și subsistemele până la structurile celulare ale întregului organism.

Reflexoterapia acționează asemănător cu acupunctura numai că ȋn loc de ace, se folosește apăsarea și masarea unor puncte reflexogene, care stimulează zone specifice din organism.

CINE EFECTUEAZĂ TERAPIILE?

Mă numesc Ionescu Natalia Cristina și înainte de a vă vorbi despre meritele mele profesionale vreau să vă vorbesc despre calitățile mele umane.

Încă din copilărie am iubit această știință, medicina. Am iubit cunoașterea, valorile etice și morale, am fost deschisă către oameni și am relaționat cu bucurie și opitimism. Am iubit natura, întreaga creație, am iubit oamenii și mi-am dorit să le pot fi de ajutor și să le dăruiesc o nouă perspectivă în vederea îmbunătățirii vieții!

Astăzi mă bucur de o familie fericită și de o carieră de succes grație bunului Dumnezeu.

Am urmat o serie de cursuri de medicină naturistă complementară în București și Constanța. Practic aceste terapii în cele două cabinete, Constanța și Mangalia, de la vârsta de 28 de ani.

În anul 2019, împlinind nobila vârstă de 40 de ani, am urmat mai multe cursuri și inițieri cu scopul de a-mi îmbunătăți cunoștințele având în vedere experiențele practice din cabinetul meu, diferitele probleme cu care am intrat în contact, probleme atât fizice cât și de natură psihică și spirituală.

Bineînțeles că relația mea cu clienții sa îmbunătățit pe parcursul timpului și bineînțeles că rezultatele au crescut considerabil.

Anii de practică mi-au adus beneficiile care au contribuit la creșterea profesionalismului în activitatea desfășurată ca terapeut.

Menționez că am venit în completarea studiilor, urmând cursurile Facultății de Psihologie și Sociologie Universitatea București încheiată cu diploma de licență 2010. În prezent urmez cursurile de masterat pe specializarea Psihologie Clinică și Intervenție Terapeutică ale Universității Andrei Șaguna din Constanța, an 2 terminal. Urmez cursurile de formare profesională, de lungă durată, pe specializarea Psihoterapie Integrativă ARPI București. De curând am finalizat cursurile Școlii de Terapia ABA, Analiza Aplicată a Comportamentului, tehnică folosită în tratamentul copiilor diagnosticati cu Autism.

Plăcerea mea deosebită de a cunoaște și a dărui oamenilor din abilitățile dobândite de-a lungul timpului mi-au adus succes în rezolvarea multor cazuri destul de dificile.

Doresc, cu deosebit respect și recunoștință, să mulțumesc Creatorului și Creației pentru darurile și succesele depline pe care mi le-a oferit.

Sunt aici pentru dumneavoastră pentru a vă asculta durerile, a vă întelege problemele și a vă ajuta oferindu-vă tot ajutorul acordat.

ALEGE CALEA SPRE VINDECARE!!!!