Bună ziua, tuturor!

Mă numesc Ionescu Natalia Cristina și în prezent locuiesc în București. Astăzi mă bucur de o familie fericită și de o carieră de succes grație bunului Dumnezeu.

Iubesc cunoașterea, respect valorile etice și morale, sunt deschisă către oameni și relaționez cu bucurie și optimism. Iubesc oamenii și mi-am dorit dintotdeauna să-i pot ajuta, dăruindu-le o nouă perspectivă în vederea îmbunătățirii vieții.

Încă din copilărie mi-a plăcut medicina, de aceea am urmat o serie de cursuri de medicină naturistă complementară, atât în București cât și în Constanța. Am practicat aceste terapii în cele două cabinete din Constanța și Mangalia, încă de la vârsta de 28 de ani.

În anul 2019, împlinind nobila vârstă de 40 de ani, am urmat mai multe cursuri cu scopul de a-mi îmbunătăți cunoștințele, având în vedere experiențele de lucru cu pacientii. Anii de practică mi-au adus numeroase beneficii și satisfacții, care au contribuit la creșterea profesionalismului în activitatea desfășurată ca terapeut.

În anul 2010 am absolvit studiile de licență la Facultatea de Psihologie și Sociologie din cadrul Universității Spiru Haret, Constanța. Sunt proaspăt absolventă a masterului de Psihologie Clinică din cadrul Universității Spiru Haret.

Am finalizat cu succes cursurile Școlii de Terapia ABA, Analiza Aplicată a Comportamentului, tehnică folosită în tratamentul copiilor diagnosticați cu Autism.

În 2018, am obținut atestatul de liberă practică ca psiholog clinician.

Satisfacția mea cea mai mare este aceea de a cunoaște și de a dărui oamenilor din abilitățile mele dobândite în urma experiențelor profesionale, iar acest lucru mi-a adus succes în rezolvarea mai multor cazuri destul de dificile.

În continuare urmez cu multă plăcere și pasiune numeroase cursuri de formare profesională, de lungă durată, specializarea Psihoterapie Integrativă ARPI București.

Doresc, cu deosebit respect și recunoștință, să mulțumesc Creatorului și Creației pentru darurile și succesele depline pe care mi le-a oferit.

Sunt aici pentru dumneavoastră pentru a vă asculta durerile, a vă înțelege problemele și a vă ajuta să treceți cu bine orice obstacol sau problemă întâmpinată din viața dumneavoastră.

ALEGE CALEA SPRE VINDECARE!

Adresă
Șoseaua Nicolae Titulescu, nr. 1, București
Telefon:+40 731 062 118
E-mail: nataliaionescu424@gmail.com

cabinet-terapii.ro